Kántorjánosi-3
Közepes méret? (5g körüli átlagtömeg?), vese alakú, héja bordópiros, húsa
közepesen szilárd vagy puha, gyengén fest?-, b?lev?. A héj felülete fényes, megjelenése elegánsabb, mint az Újfehértói fürtösé. Íze aromás, f?szeres, savas,de nem annyira fanyar, mint az Újfehértói fürtös. Repedésre nem hajlamos. A gyümölcskocsány tövén igen nagyméret? murvalevelek (fellevelek, tévesen pálha) találhatók, gyakoriságuk mintegy 50%. A szárazon válik a kocsánytól. Géppel szüretelhet?. Öntermékeny, de az Újfehértói fürtössel vagy a Debreceni b?term?vel együtt telepítve nagyobba termésköt?dés.
közepesen szilárd vagy puha, gyengén fest?-, b?lev?. A héj felülete fényes, megjelenése elegánsabb, mint az Újfehértói fürtösé. Íze aromás, f?szeres, savas,de nem annyira fanyar, mint az Újfehértói fürtös. Repedésre nem hajlamos. A gyümölcskocsány tövén igen nagyméret? murvalevelek (fellevelek, tévesen pálha) találhatók, gyakoriságuk mintegy 50%. A szárazon válik a kocsánytól. Géppel szüretelhet?. Öntermékeny, de az Újfehértói fürtössel vagy a Debreceni b?term?vel együtt telepítve nagyobba termésköt?dés.